Havnebadet er perfekt til vinterbadning


Havnebadet på Aarhus Ø er beliggende ved Bassin 7. 

Det er tegnet af den anerkendte arkitektgruppe BIG (Bjarke Ingels Group) og er blevet realiseret takket være en donation på 40 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond. 

Fra 1. juni til 31. august er Havnebadet åbent for sommergæster og bemandet med livreddere.

Vinterbadeklub Aarhus Ø har lavet en aftale med Aarhus Kommune, som betyder, at vores medlemmer kan benytte Havnebadet til vinterbadning fra 1. oktober til 31. maj.

Som medlem af Vinterbadeklub Aarhus Ø har du adgang til springbassinet og de to saunaer samt kaffestue, toiletter og omklædningsfaciliteter.


Rengøring

Vores faciliteter bliver rengjort af et professionelt firma. Der vil være øget rengøring af vores faciliteter i løbet af dagtimerne. Vis gerne hensyn; personalet er der for at holde Havnebadet rent til glæde for os alle. 


Et kig på Havnebadet i 2022


Ideerne for området omkring Bassin 7 tager udgangspunkt i det optimale byliv. Havnebadet er tiltænkt en central placering og ambitionerne er at få en mindre skarp opdeling mellem, hvad der er havnebad, vinterbadeklub, promenade, restaurationer og kulturtilbud, så brugerne oplever en samlet promenade af spændende oplevelser. Nedenfor ses Havnebadet visualiseret i 2022. Vi glæder os allerede. 

Kilde: www.aarhusoe.dk


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk