Havnebadet er perfekt til vinterbadning


Havnebadet på Aarhus Ø er beliggende ved Bassin 7. 

Det er tegnet af den anerkendte arkitektgruppe BIG (Bjarke Ingels Group) og er blevet realiseret takket være en donation på 40 millioner kroner fra Købmand Herman Sallings Fond. 

Fra 1. juni til 31. august er Havnebadet åbent for sommergæster og bemandet med livreddere.

Vinterbadeklub Aarhus Ø har lavet en aftale med Aarhus Kommune, som betyder, at vores medlemmer kan benytte Havnebadet til vinterbadning fra 1. oktober til 31. maj.

Som medlem af Vinterbadeklub Aarhus Ø har du adgang til springbassinet og de to saunaer samt kaffestue, toiletter og omklædningsfaciliteter.


Om Bassin 7

Bassin 7 er et livligt sted, hvor kulturliv, byliv, ø-liv og havneliv smelter sammen og skaber en ny Ø-promonade. Du kan prøve kræfter med wakebording hos Aarhus Watersports Complex, slappe af i solen og nyde lidt lækkert til ganen ved en af de fem permanente restauranter, der skyder op i løbet af sommeren 2023. Læs mere her


Rengøring

Vores faciliteter bliver rengjort af et professionelt firma. Der vil være øget rengøring af vores faciliteter i løbet af dagtimerne. Vis gerne hensyn; personalet er der for at holde Havnebadet rent til glæde for os alle. 


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk