Skriv dig på ventelisten og få tilbudt en plads før alle andreMedlemsloftet er nået for sæson 2023/24


Vi har nået medlemsloftet for sæson 2023/24 og kommer ikke til at tage flere medlemmer ind i denne sæson.
Står du på ventelisten, men har ikke fået tilbudt en plads, må du forvente at blive tilbudt en plads tidligst til sæson 2024/25. 

Står du ikke på ventelisten, anbefaler vi, at du skriver dig op, hvis du ønsker at blive medlem af klubben. Du kan læse mere om, hvordan listen fungerer her på siden. 


Tilmeld dig ventelisten


Du kan altid tilmelde dig ventelisten i Vinterbadeklub Aarhus Ø. Bemærk, at du skal være fyldt 18 år for at skrive dig på ventelisten.

Det koster 100,- kr. at skrive sig på ventelisten. Gebyret gælder, indtil du bliver tilbudt medlemskab i klubben. 

Når der igen bliver åbnet for optagelsen, vil medlemmer på ventelisten blive tilbudt medlemskab forud for andre. Optagelse fra ventelisten vil ske i den rækkefølge, man har skrevet sig på ventelisten.

Bliver du tilbudt medlemskab, vil du modtage en e-mail, og du skal herefter betale det fastsatte medlemskontingent. Dit ventelistegebyr refunderes ikke.

Hvis du ikke melder dig ind, tilbyder vi pladsen til den næste på ventelisten. Ønsker du derefter fortsat at stå på ventelisten, må du skrive dig op igen. 

Bliver det ikke muligt at optage alle fra ventelisten næste gang vi optager nye medlemmer, opretholder du din anciennitet og plads på ventelisten, og du vil ikke blive opkrævet et nyt gebyr. 

Først i det tilfælde alle fra ventelisten er tilbudt et medlemskab, åbner klubben generelt for nye medlemmer. Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk