Skriv dig på ventelisten og få tilbudt en plads før alle andreVil du gerne være medlem? Så skriv dig på ventelisten


Vi har nået vores medlemsloft og nye medlemmer fra ventelisten vil blive tilbudt medlemskab, når antallet af ledige pladser til sæson 2024/25 er opgjort i løbet af juni. Optagelse fra ventelisten vil ske i den rækkefølge, man har skrevet sig på ventelisten. 

Skriver du dig på ventelisten nu, må du forvente at få tilbudt en plads tidligst til sæson 2025/26.


Tilmeld dig ventelisten


Du kan altid tilmelde dig ventelisten i Vinterbadeklub Aarhus Ø. Bemærk, at du skal være fyldt 18 år for at skrive dig på ventelisten.

Det koster 100,- kr. at skrive sig på ventelisten. Gebyret gælder, indtil du bliver tilbudt medlemskab i klubben. 

Når der igen bliver åbnet for optagelsen, vil medlemmer på ventelisten blive tilbudt medlemskab forud for andre. Optagelse fra ventelisten vil ske i den rækkefølge, man har skrevet sig på ventelisten.

Bliver du tilbudt medlemskab, vil du modtage en e-mail, og du skal herefter betale det fastsatte medlemskontingent. Dit ventelistegebyr refunderes ikke.

Hvis du ikke melder dig ind, tilbyder vi pladsen til den næste på ventelisten. Ønsker du derefter fortsat at stå på ventelisten, må du skrive dig op igen. 

Bliver det ikke muligt at optage alle fra ventelisten næste gang vi optager nye medlemmer, opretholder du din anciennitet og plads på ventelisten, og du vil ikke blive opkrævet et nyt gebyr. 

Først i det tilfælde alle fra ventelisten er tilbudt et medlemskab, åbner klubben generelt for nye medlemmer. Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk