Kom med til saunagus i vores fantastiske sauna


Saunagus kan bedst beskrives som aromaterapi i sauna. Vores gusmester arbejder med æteriske olier på den varme ovn og fordeler olierne rundt i saunaen ved at svinge med et håndklæde. På den måde fordeles duften og varmen i hele saunaen, og der spreder sig en behagelig stemning. Resultatet er en skiftende virkning af ro og afslapning eller energi og styrke. Selvfølgelig er oplevelsen bedst i kombination med et friskt dyb i bassinet.

Vores saunagus er kun for medlemmer, og det er gratis at deltage. Husk dog at melde fra senest to timer før, hvis du bliver forhindret, så dem på ventelisten får muligheden for at melde sig til.  

Vi opfordrer derfor også til, at du møder op i god tid. 


Tre fantastiske gusmestre

 

Denne sæson er det vores tre dygtige gusmestre Christine, Christina og Casper Tobias, som på skift faciliterer gusarrangementerne i Vinterbadeklub Aarhus Ø. 

Se, og meld dig til saunagus under vores aktivitetskalaender her

De har alle tre bestået det grundlæggende sauna-gusmesterkursus med diplom fra Det Danske Saunaselskab. Det betyder blandt andet, at de har helt styr på saunaens opbygning, vifteteknik og æteriske olier. Vigtigtist af alt har de styr på at skabe afslappende og mindeværdige oplevelser i saunaen - så hvis ikke du har oplevet suset fra guset endnu, er det bare med at komme afsted.


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk