Bliv introduceret til åbent vand-svømning


Det er blevet populært at svømme i åbent vand. Det er sjovt, udfordrende og nemt at komme til. Men før du kaster dig ud i at svømme i åbent vand, er det en god ide, at du sætter dig ind i forskellene på at svømme i en hal og i havet.

I Havnebadet tilbyder vi nogle rigtig gode rammer til at starte op og blive fortrolig med de særlige faktorer, der gør sig gældende ved åbent vand-svømning.

Ved seks træninger får du en introduktion til udstyret og sikkerheden - og vores instruktør giver dig tips og tricks til at blive en bedre svømmer.

Undervisningen starter i vores 50-meter bassin, og efterhånden rykkes træningen til det åbne vand ved Aarhus Havbane, som ligger ved Aarhus Ø.

Træningen varetages af trænere fra Aarhus Havsvømning og gennemføres i samarbejde med Den Blå Rambla.

Bemærk: Åbent-vand træningen er kun for medlemmer af Vinterbadeklub Aarhus Ø og der er plads til 10 deltagere per hold. 

Vi overholder alle corona-retningslinjer. Mere information om retningslinjerne kommunikeres på mail før opstart. Praktiske oplysninger

 

  • Vi starter tirsdag den 6. april, herefter vil der være en ugentlig træning frem til og med d. 11. maj. I alt 6 gange og du tilmelder dig et samlet forløbet. 
  • I denne sæson tilbyder vi det gratis til medlemmer af Vinterbadeklub Aarhus Ø, da vi har været forhindret i at drive klubben som normalt på grund af corona. 
  • Det er et krav, at du kan svømme. 
  • Du skal medbringe svømmebriller, en farvet badehætte, drikkedunk til vand og gerne noget varmt at drikke. Medbring også gerne din egen våddragt. 
  • Aarhus Havsvømning stiller et antal våddragter og andet udstyr til rådighed de første gange. 
  • Vi træner på følgende datoer: 6. april, 13. april, 20. april, 27. april, 4. maj og 11. maj.
  • Tidspunkt: kl. 17-18.00 


Vil du prøve flere kræfter med svømning i åbent hav, kan du melde dig ind i Aarhus Havsvømning her.


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk