De bedste og mest inspirerende events for vinterbadere i AarhusEvents


Vinterbadeklub Aarhus Ø afholder events for både medlemmer og ikke-medlemmer.
Vi laver sociale arrangementer, er vært for foredrag, afholder workshops og meget mere.

Så kom med og mød de andre medlemmer i klubben, lær noget nyt om vinterbadning eller nyd blot at være en del af klubbens fællesskab. 

Følg med i aktivitetskalenderen og se, om ikke der også er noget for dig. 

 


Foredrag om vinterbadning og selvmotivation i november 2023


I november 2023 var vi for tredje gang vært for et foredrag for 250 medlemmer om vinterbadning og hvordan vi holder motivationen til at træffe de gode valg i vores liv. 

Lasse Enkebølle Rasmussen fortalte om forskning, der peger på de fysiske og mentale gevinster, vi får ved at vinterbade og hvordan kuldeeksponering  og brug af sauna kan medvirke til, at vi får et liv med større kvalitet.

Erik W. Pedersen inspirerede os med sin egen personlige historie og boostede vores motivation til at træffe de gode valg i vores liv. Som fx at spise sundt, få tilstrækkelig med søvn, motionere, dyrke vores kærlighedsrelationer og ikke skændes i soveværelset.

Og så var det en aften, hvor vi kunne møde andre medlemmer og mærke, at vi deler den samme interesse for det kolde gys og at det giver mening, når vi vinterbaderi en forening som vores.


Billeder fra foredraget med Lasse E. Rasmussen og Erik W. Pedersen


Workshop med fokus på åndedræt og Wim Hofs metoder


Sammen med Birger Hanzen afholdte vi i januar 2023 en workshop, hvor medlemmerne på egen krop oplevede, hvordan de kan bruge åndedrættet, når de vinterbader.

I Aarhus Internationale Sejlsportscenter øvede deltagerne praktiske åndedrætsøvelser, der allerede blev taget i brug, da de senere på aftenen sad 5 minutter i vandet i Havnebadet. Efterfølgende afsluttede aftenen med snacks, varme drikke og masser af godt samvær.

Det var ind i kroppen, ned i vandet og hjem med hovedet fuld af glæde og fællesskab.


Billeder fra workshoppen med Birger Hanzen i januar 2023


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk