Seneste nytSeneste nyt


Seneste COVID-19 restriktioner på Havnebadet

Opdateret 3.3.21

Kære alle medlemmer, 

Med baggrund i de COVID-19 restriktioner, der senest blev meldt ud af myndighederne, er adgangen til saunaerne og indendørs omklædningsrum på Havnebadet lukket indtil videre

Vi har dog stadig adgang til et dyp i bassinet i vores normale åbningstider, som er mellem kl. 6-21.00 i hverdagene og 13-21.00 i weekenderne. Toiletter må gerne benyttes. 

Venlig hilsen 

Bestyrelsen

Vinterbadeklub Aarhus Ø


Har I spottet os på Blend In?

7-1-2021

Aarhus Blend In er et hold af lokalpatrioter, der glædeligt deler ud af gyldne insidertips om, hvad Aarhus har at byde på.

Og nu har holdet også lavet en fin guide til udendørsaktiviteter, som vi med rette er blevet nævnt i - og det er vi naturligvis rigtig glade for. 

Vi er helt enige i, at Vinterbadeklub Aarhus Ø er en udendørsaktivitet, som kan noget helt særligt, og som bestemt bør opleves. 

Læs hele guiden her

 


Vores gusmestre er blevet endnu dygtigere

24-11-20

I weekenden var vores fantastiske gusmestre Christine og Christina afsted på kursus hos Det Danske Saunaselskab - og de fik begge et fint diplom på deres nye skills med hjem.

Vi er næppe de eneste, der savner suset fra guset, og derfor krydser vi fingre for, at vi inden alt for længe kan nyde godt at flere varme, velholdte og skønne gusture.

Saunabevis Christina Saunabevis Christine 


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk