Bliv introduceret til åbent vand-svømning i HavnebadetIntroduktion til åbent vand-svømning i Havnebadet


Det er blevet populært at svømme i åbent vand. Det er sjovt, udfordrende og nemt at komme til. Inden du kaster dig ud i at svømme i åbent vand, er det dog en god idé at sætte sig ind i forskellene på at svømme i en svømmehal og i havet.

I Havnebadet har vi rigtig gode rammer for at starte op og blive fortrolig med de særlige faktorer, der gør sig gældende ved åbent vand-svømning. I både sæson 2021 og 2022 tilbød vi medlemmer en introduktion til åbent vand-svømning i Havnebadet. De blev introduceret til udstyr og sikkerhed - og vores instruktør gav dem masser af tricks, som har gjort dem til bedre svømmere. 

Undervisningen tog udgangspunkt i vores 50-meter bassin og endte i det åbne vand ved Aarhus Havbane, som ligger på nordsiden af Aarhus Ø.

Træningen blev gennemført af Jacob Erdmann Slyngborg fra Aarhus Havsvømning

I 2022 blev forløbet er støttet af DGI's JEG GØR DET-puljen så flere kvindelige vinterbadere kunne få mod på havsvømning. Støtten er anvendt til at arrangere forløb, købe våddragter til kvinder og bygge bro mellem Vinterbadeklub Aarhus Ø og Aarhus Havsvømning. 

 Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk