Adgang til sauna og omklædningsrum på Havnebadet er foreløbigt lukket

Om Vinterbadeklub Aarhus Ø

Vi er en vinterbadeklub for voksne, og vi holder til i Havnebadet på Aarhus Ø. Medlemsskab koster 600,- kr. for en sæson, som løber fra 1. oktober til 31. maj.

Vi bader i anlæggets runde bassin, har adgang til to store saunaer samt indendørs og udendørs omklædningsrum. Det er påkrævet for alle medlemmer at have badetøj på i bassinet og i saunaen. 


Åbningstider for medlemmer

OBS! Vi holder foreløbigt lukket for adgangen til sauna om omklædningsrum. Der er dog stadig adgang til toiletter og vinterbadning i bassinet i vores normale åbningstider. 

Mandag-fredag fra kl. 6:00-21:00
Lørdag og søndag fra kl. 13:00-21:00

Aarhus Kommune holder Havnebadet offentligt åbent
for alle lørdag og søndag kl. 8:00-12.00. 

Find svar på spørgsmål i vores FAQ, eller skriv til os på info@vinterbadeklubaarhus.dk.


Vi optager ikke flere medlemmer i 2020/2021

Vi har nået vores medlemsloft for sæson 20/2021. Du kan skrive dig på vores venteliste for den kommende sæson.

Er du allerede medlem og vil vide hvordan hvordan du fornyer dit medlemskab, så kan du se mere her.


Et kig på Havnebadet anno 2022


Vi synes allerede nu, vi har den bedste placering og de skønneste omgivelser i Aarhus. Men tjek lige, hvad vi har i vente allerede i 2022. Billedet er en visualisering af, hvordan Bassin 7 vil komme til at se ud ud om bare to år. Læs mere.Oversigt over besøgsbelastningen på Havnebadet i løbet af dagen


Vores livediagram viser, hvordan besøgsbelastningen er på Havnebadet time for time i løbet af den pågældende dag og uge. 

Vores besøgsinformation giver dig en fornemmelse af, hvornår du med fordel kan besøge Havnebadet for at undgå tidspunkter med forventelig spidsbelastning. Hyppig orientering og god planlægning af dine badeture gør badeoplevelsen mere behagelig og sikker for os alle sammen.


Kontakt os på email: info@vinterbadeklubaarhus.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk